Nyheder og presse

Her bringer vi løbende nyheder, ligesom vi samler op på noget af det, som pressen bringer om os.

Anders Labich Nielsen

Det er nu, at virksomhederne skal komme ind i rekrutterings-kampen

Mangel på arbejdskraft og måling på social rummelighed er den nye virkelighed for virksomhederne. – Det er ikke et sekund for sent, at virksomheder udvider deres forståelse af fremtidens medarbejdere, siger Kim Staack Nielsen, chairman, Dansk HR

Mette Trans Ankersen

Arbejdspladser efterspørger autismeviden

Det Grønne Akademi har inviteret Special Minds IT til at levere et oplæg om, hvordan virksomheder kan arbejde med social ansvarlighed og skabe gode jobs for mennesker med autisme

Anders Labich Nielsen

Vores bidrag til det rummelige arbejdsmarked høster fornem nominering

Special Minds IT er med i opløbet til Danish Diversity Day 2023, som hylder virksomheder, der gør en særlig indsats for at skabe rummelige arbejdspladser med stor mangfoldighed

Mette Trans Ankersen

De tester til langt mere end ok

Tine Langkjær, IT Testmanager, hos OK har gennem flere år haft et fast test-samarbejde med os. Hun taler om at have ro i maven.


Bliv klogere på, hvordan vi hjælper OK

Anders Labich Nielsen

En virksomhed med plads til at arbejde med det menneskelige 

Kåre Jespersen har autismeprofil, mens Britt Møller Simonsen er neurotypisk. Begge nyder at være i en IT-virksomhed med et udtalt blik for den enkeltes kompetencer  

Mette Trans Ankersen

Nye IT-jobs i en rummelig virksomhed 

Hos Special Minds IT har vi succes med at ansætte IT-konsulenter med autismeprofil og levere IT-løsninger, hvor deres kompetencer kommer i spil. – Vi skaber rammerne, så hver enkelt medarbejder kan udnytte sit potentiale, siger Mette Ankersen, projektleder  

Anders Labich Nielsen

Webshoppen fik luget ud i datahåndteringen 

Haveteknik.dk stod med en digital kæmpeopgave, der ville styrke kundeoplevelsen betragteligt, men krævede oceaner af tid. En opgave, hvor A-hjernerne kom til sin ret    

Jan Mand Thomsen ved computer

Test-nichen er vores styrke

For Pernille Vejby Lauritsen, der kom til Special Minds IT fra en stilling som test manager hos den internationale IT-koncern Capgemini, er det i de højt specialiserede ydelser, at Special Minds IT har deres særlige berettigelse

Anders Labich Nielsen

5 gode råd til boligselskabers klargøring af data

Den nye LER 2.0-standard stiller store krav til boligselskabers tilgængeliggørelse af data, som vi er eksperter i at fikse.

Jan Mand Thomsen ved computer

”Jeg var urolig i starten”

Jan Mand Thomsen er i dag en af vores kompetente medarbejdere, men først for få år siden fandt han ud af, at han havde autismeprofil, og han blev klogere på, hvordan han udlever sine evner.

Anders Labich Nielsen

Han er den populære fejlfinder-type

Anders Labich Nielsen, Test Manager hos Special Minds IT, scorer masser af point, når han sammen med det øvrige testteam kortlægger fejl og usikkerheder i kunders it-systemer.

Susanne-Duus

Nu skal de sikre digital inklusion i Danmark

IT-virksomheden Special Minds IT, hvis it-medarbejdere har autismeprofil, har sammen med virksomheden Inklusio vundet et stort EU-udbud hos Digitaliseringsstyrelsen. Nu skal de sikre, at offentlige hjemmesider er tilgængelige for alle uanset handicap

Vi har høj kvalitet på opgaver, som andre vil se som en straf

To af vores IT-konsulenter Nadia Bødker og Kåre Jespersen glæder sig over, at DR med den populære dokumentar ”De skjulte talenter” får promoveret autister i job. – Vi har særlige evner, men vi kræver også særlige rammer, siger Kåre Jespersen.

netvaerksdag illustration

Special Minds IT og Inklusio på besøg, på KL’s første netværksdag i netværk for web- og digitalisering

På den første netværksdag i 2021 fik KL’s netværk for web- og digitalisering besøg af Special Minds IT og Inklusio, der kom og fortalte om webtilgængelighed på intranet.

”De er hurtige og dygtige”

Asbjørn Fangel Hansen, CEO, Diversa Docs har i 10 år arbejdet specialiseret med PDF-tilgængelighed. Med EU-lovkravet om tilgængelighed fra nu, stiger efterspørgslen på ekspertise, og derfor er samarbejdet med Special Minds IT ideelt.

DR – Danmarks Radio P1 var forbi

‘Så længe, der har været hjemmesider, har der været en grad af forsømmelse, og det er ikke noget nyt, at offentlige hjemmesider skal være webtilgængelige’, fortæller Stein Erik Skotkjerra fra Inklusio. Lyt med her (afspilles 21:21 i programmet):

Aalborg-virksomheder fandt et match til millioner

Lokale Inklusio og Aalborg-afdelingen af Special Minds IT fandt hinanden gennem BusinessAalborg. I dag samarbejder de om en offentlig opgave for flere millioner.

Special Minds IT i TV2 Østjylland

”Special Minds IT og Inklusio er udpeget af Digitaliseringsstyrelsen til at teste om offentlige hjemmesider lever op til kravet om tilgængelighed for alle.”

TV2 Nord dækker vores udbudssejr

Der er ’bad cops’, og der er ’good cops’. TV2 Nord konstaterer med en humoristisk vinkel, at der er en ny sherif i byen – vi glæder os blot til at hjælpe.

KL Magasinet med stor reportage

Hvordan ser det egentlig ud indefra i en virksomhed, hvor it-konsulenterne har autismeprofil og er højt specialiserede? 

Danske Kommuner har lavet en større reportage. Artiklen kræver abonnement men er frit tilgængelig for alle i perioden 05.10.20-18.10.20.  

Midtjyllands Avis om socialøkonomien

Vi har været med til at udvikle en ny leverandørportal for socialøkonomiske virksomheder i samarbejde med Rummelig Imidt.