De tester til langt mere end ok

For OK har Special Minds IT gennem mange år stået for opbygning af testrobot og løbende opdatering. – De hjælper mig med, at jeg hver gang kan sætte mit system i drift med ro i maven, siger Tine Langkjær, IT Testmanager, OK

Som IT-chef eller testmanager er noget af det værste, når man er i tvivl, om der er fejl i systemet, som ikke er fanget, inden det sættes i brug.

Tine Langkjær, IT Testmanager hos OK genkender den problemstilling. Men hun kan konstatere, at hun ikke har søvnløse nætter, når IT-systemerne sættes i drift med opdateringer. Gennem mange år har OK brugt Special Minds IT til løbende at opdatere og vedligeholde testrobotten koblet på OK’s kundesystem.

– De hjælper mig med, at jeg hver gang kan sætte mit system i drift med ro i maven, siger Tine Langkjær om samarbejdet med IT-konsulenterne hos Special Minds IT.
For fire år siden stod hun selv for at lave manuelle regressionstest. Men der blev etableret samarbejde med Special Minds IT, hvor en af IT-konsulenterne fandt det rette system til OK til automatisering af test.

– Det er et fantastisk samarbejde. De arbejder med en grundighed og systematik, som gør, at jeg altid er tryg, siger Tine Langkjær.

 

Om OK 

Energiselskabet OK er etableret som et andelsselskab og har hovedkontor i Aarhus. I dag leverer OK både brændstof, el, elbil-opladning, mobiltelefoni og forsikringer.

Læs mere på: ok.dk

Værdsætter A-hjerner 
Kundesystemet har OK selv udviklet, og det rummer både kunder, ordrer og fakturering og benyttes af samtlige afdelinger hos OK. I dag har OK over 300 unikke brugere af systemet, og derfor ser man det som en stor fordel at have Special Minds IT som ekstern test-assistance.

– Det virker altid til punkt og prikke, når de laver en opdatering. Og jeg skal ikke bruge lang tid og mange specifikationer på at forklare, hvad vi har gjort, og hvad der er brug for. De fanger det lynhurtigt, siger Tine Langkjær, der aktuelt samarbejder med IT-konsulent Thorbjørn Mortensen, og tidligere Mike Louis Griebel og Anders Labich Nielsen, der fandt det rette testsystem til OK.

– Samarbejdet fungerer vildt godt, og nogle gange vælger jeg også at tage ud til Special Minds IT for at overdrage en opgave. Simpelthen fordi samarbejdet er så godt, og jeg nyder den afslappede og gode stemning hos dem, siger Tine Langkjær.

Mere i pipeline
I OK’s IT-afdeling vender de løbende, hvordan de kan udvide samarbejdet med Special Minds IT.

– Tidligere har vi også brugt Special Minds IT til test og datagennemgang ved udskiftning af et IT-system. De har særlige kompetencer, som vi kan bruge i forskellige sammenhænge, siger Tine Langkjær.
Selv er hun mor til to drenge med autisme, og hun er i en organisation, hvor social ansvarlighed er noget, som har vægt i CSR-arbejdet. Men i IT-afdelingen er samarbejdet med Special Minds IT ikke drevet af CSR.

– Økonomi og kvalitet er de afgørende parametre i et sådant samarbejde. At vi så samtidig lægger opgaver hos en virksomhed, hvor medarbejderne har autismeprofil, er kun et ekstra plus, siger Tine Langkjær.

 

Flere nyheder og presseomtaler  ›