FAQ 

Er det dyrere at samarbejde med jer, end med andre IT-virksomheder?

Nej, tværtimod. Vi har ledere, der tager imod opgaverne og overdrager dem til vores IT-konsulenter, som ofte arbejder med en effektivitet og sikkerhed, der overgår de fleste andres. Det gør, at Special Minds IT er særdeles konkurrencedygtige på prisen.

Skal man have forstand på autisme for at samarbejde med os?

Nej, overhovedet ikke. Vores projektleder etablerer kommunikationen med kunden, og når opgaven er i gang, overtager vores konsulenter den konkrete faglige kommunikation omkring opgaven.

Kræver samarbejdet en særlig form for opgavelevering?

Nej, det er vores projektledere, som tager imod opgaver, og er det opgaver, der kræver særlig opbygning af systematik, så ved vores IT-konsulenter ofte, hvordan det gøres smartest.

Hvad skal jeg forberede mig på, når jeg er i direkte dialog med en af jeres autister?

Du møder IT-konsulenter, som altid er direkte på sagen, og du kan regne med, at de bliver på opgaven, til den er løst. Det er medarbejderprofiler, som altid taler rent ud, holder sig til faglighed og ikke pakker ting ind.

Har man slet ikke kontakt med autisterne i samarbejdet med jer?

Jo, det bygges ofte op over tid, men autisterne udfører som oftest opgaverne fra egen arbejdsplads, da det skaber de bedste rammer for dem. Når relationen er bygget op, bliver kontakten som oftest ført over telefon, Skype samt møder hos jer.