Website design

Kontakt os

Dennis Holmgren
Kompetenceudvikler/Projektleder

Email: dsh@specialminds.dk
Tel: 42 16 66 99

Er du nystartet virksomhed og har brug for en hjemmeside? Eller er du etableret virksomhed og har en forældet hjemmeside, der trænger til at blive tidssvarende i sit udtryk?

Vi gør det enkelt for dig at få lavet opsætning og design af din nye hjemmeside, som er mobilvenlig og responsive.

Køreskole hjemmeside eksempel    Massage hjemmeside eksempel     Regnskab hjemmeside eksempel    Gartner hjemmeside eksempel

Ydelser

Vi opretter din nye hjemmeside i WordPress. Gennem mange år det været verdens mest anvendte CMS-system. Det gør det til den bedste platform for jeres nye hjemmeside. WordPress er en gratis, skalerbar og brugervenlig platform, som er enkel for jer efterfølgende at opdatere.

Hos Special Minds IT har vi erfaring med WordPress, og vi kan hjælpe dig videre på enten et eksisterende website eller bygge et helt nyt website op for jer.

Vi sørger ligeledes for, at jeres hjemmeside er optimeret til Google, så I har det rette fundament, hvis I vil i gang med betalt marketing, hvor jeres hjemmeside udgør hele fundamentet.

  • Professionelt design og opsætning af din hjemmeside
  • Opsætning af billeder og tekst
  • Tablet- og mobilvenlig samt responsive hjemmeside
  • Grundlæggende SEO(Søgemaskineoptimering):
  • Teknisk SEO
  • Søgeordsoptimeret indhold
  • Meta tags

Vedligehold af hjemmesiden i form af klippekort:

Klippekort 5 timer.        2000,- kr.

Klippekort 10 timer    3825,- kr.

Tilkøb af drift         299,- /mdr.

Priser for ny hjemmeside

Vi aftaler en pris, inden vi påbegynder projektet. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og vurderer dernæst opgavens omfang. Vores priser er fair og konkurrencedygtige. Når hjemmesiden er lavet, ejer du dit website. Vil du høre nærmere om, hvilke webløsninger vi kan tilbyde dig, så kontakt os:

Kontakt os

Dennis Holmgren
Kompetenceudvikler/Projektleder

Email: dsh@specialminds.dk
Tel: 42 16 66 99

Jeg manglede en hjemmeside, som professionelt og troværdigt præsenterer min køreskole uden for mange dikkedarer. Dén hjemmeside fik jeg hos Boost Special Minds.

Brian Odsgaard

Indehaver, Køreskolen Trafikant

Plusser i jeres CSR-regnskab

Du skal ikke vælge at samarbejde med os for at score point i jeres CSR-regnskab. Men du skal omvendt vide, at det er en del af pakken.

Special Minds IT er en registreret socialøkonomisk og non- profit virksomhed (RSV), som ikke blot ser det som sin opgave at levere de bedste IT-løsninger. Vi skaber de bedste løsninger ved at ansætte medarbejdere med autismeprofil og giver dem mulighed for at indfri deres unikke potentiale.

Det betyder, at du gennem dit samarbejde med Special Minds IT bidrager til udviklingen af det rummelige arbejdsmarked.

I jeres CSR-regnskab er det derfor værd at notere, at I agerer socialt ansvarligt, understøtter udviklingen af et rummeligt arbejdsmarked og arbejder i tråd med FN’s Verdensmål.

Kontakt os

Dennis Holmgren
Kompetenceudvikler/Projektleder

Email: dsh@specialminds.dk
Tel: 42 16 66 99