Referencer

Vi spørger med jævne mellemrum vores kunder, hvordan de oplever samarbejdet med os. Nedenfor får du et udpluk af vores referencer, men vi vil kraftigt anbefale dig, at du gør dig dine egne erfaringer.

Se hvordan vi løste opgaver for disse kunder

OK ›

DXC – LPR3 Testsikring ›

Falck ›

Google Aarhus ›

Logimatic ›

Odder Kommune ›

Morsø Kommune ›

Ringkjøbing-Skjern ›

TimePlan Software ›

Holstebro Kommune ›

Norlys ›

Hjørring Kommune ›

DXC Technology ›

Starmark ›

Ét møde med Special Minds IT var nok til at overbevise mig om, at de har gang i noget helt særligt. Ikke alene gør de noget godt for nogle mennesker, som ellers har det svært, men de tilbyder også nogle kompetencer, som vi har svært ved at skaffe.

Lars F. Riisberg, CEO, Logimatic

Vi er rigtig glade for det værdifulde og stabile arbejde, som Special Minds IT leverer med at højne kvaliteten af vores løbende Dart releases.

Anders Sandholm, Product Manager, Google Danmark

Aalborg Kommune, Ældre- og Handicapforvaltningen

Hør direktør Jan Nielsen og IT-chef Niels Rygaard fortælle om samarbejdet med Special Minds IT omkring klargøring af iPads.

Visiolink

Hør Agnethe fortælle om samarbejdet omkring test med Special Minds IT.

Det er de helt rigtige folk til opgaven, og det bliver virkeligt en stor hjælp for os. Det er et meget omfattende arbejde at scanne de mange papirer og gøre arkivet digitalt. Vi ville ikke selv have ressourcer til at klare opgaven med kommunens medarbejdere.

Danny Kristensen, tovholder på projektet, Morsø Kommune.

Vi startede med en prøvekonvertering for at forventningsafstemme, og det var rigtig godt. Det gav ro i maven, at vores opgave var i gode hænder, og at vores forventninger kunne indfries. Opgaven blev løst indenfor tidsrammen og til UG.

Lars Nors, digitaliseringskoordinator, Odder Kommune.

Teamet arbejder vedholdende og leverer en sikker kvalitet i arbejdet, og de tager løbende nye opgaver ind.

Sebastian Bang-Hansen, Test Manager.

Logimatic

Hør adm. direktør Lars Riisberg og Technical Lead, Morten H. Jensen fortælle om, hvordan Logimatic oplever samarbejdet omkring softwaretest med Special Minds IT.