Nye IT-jobs i en rummelig virksomhed 

Hos Special Minds IT har vi succes med at ansætte IT-konsulenter med autismeprofil og levere IT-løsninger, hvor deres kompetencer kommer i spil. – Vi skaber rammerne, så hver enkelt medarbejder kan udnytte sit potentiale, siger Mette Ankersen, projektleder  

Special Minds IT er i vækst. De seneste måneder er der lukket aftaler med en række store kunder. Det betyder, at den specialiserede IT-virksomhed i Viby ved Aarhus i 2023 kommer til at udvide medarbejderstaben og ansætte flere IT-konsulenter.  

– Som det ser ud nu, får vi brug for IT-konsulenter, som er kompetente indenfor datahåndtering, siger Mette Ankersen, projektleder Special Minds IT. 

Kendetegnende for Special Minds IT, der aktuelt har 29 medarbejdere, er, at virksomheden har succes med at ansætte IT-konsulenter med autismeprofil.  Det er medarbejdere, der har særlige forudsætninger for at løse en række specialiserede IT-opgaver inden for blandt andet datahåndtering. 

– Vi skaber rammerne, så hver enkelt medarbejder kan udnytte sit potentiale, siger Mette Ankersen. 

Blikket for den enkelte 

Det betyder i praksis, at der hos Special Minds IT er et blik for de hensyn, som er vigtige for den enkelte medarbejder.  

– Vi har højkompetente medarbejdere, og vi skal blot sørge for, at de har de rette rammer til at udfolde deres evner. Det er forskelligt fra medarbejder til medarbejder, hvad der er brug for, siger Mette Ankersen og understreger, at der i Special Minds IT både er medarbejdere med autisme og neurotypiske. 

Fagområdet datahåndtering 

Datahåndtering er et af de IT-områder, hvor Special Minds IT oplever stor efterspørgsel. Det er private og offentlige kunder, som typisk står med store datamængder, der skal systematiseres, eller hvor data skal fjernes. Opgaverne kan bestå af alt fra datavask til datakorrigering og dataindtastning. 

– Den type opgaver appellerer i høj grad til medarbejdere, der kan lide opgaver med gentagelser, og som har en evne til at bevare koncentration og fokus, siger Mette Ankersen. 

Vil du vide mere: 

Er du interesseret i at høre mere om de kommende stillinger, så kontakt 

Mette Ankersen
Projektleder

Email: mtr@specialminds.dk
Tel: 3084 4814

Du er velkommen til allerede nu at sende en uopfordret ansøgning. 

Mette Trans Ankersen

Om Special Minds IT

Special Minds IT er en mellemstor socialøkonomisk IT-virksomhed, som opererer på normale markedsvilkår.

Vi holder til i Vækstpark for Socialøkonomi i Viby ved Aarhus – et kontorfællesskab for virksomheder, der arbejder for et rummeligt arbejdsmarked.

Her er også vores søstervirksomhed Special Minds, som skaber uddannelses- og jobrettede forløb for unge og voksne med autismeprofil.

Vi er en del af nonprofit organisationen Den Sociale Udviklingsfond (SUF), der i 30 år har drevet og udviklet socialøkonomiske virksomheder og indsatser. I dag er der 30 afdelinger i hele Danmark.  

Kontakt os:

Mette Ankersen
Projektleder

Email: mtr@specialminds.dk
Tel: 3084 4814

Flere nyheder og presseomtaler  ›