Konvertering af data hos Odder Kommune

Der må naturligvis ikke ske fejl, når der skal laves konvertering af data fra et IT-system til et andet. Så da Odder Kommune stod for at skulle overføre data indenfor myndighedsområdet på omkring 700 borgere, valgte de at samarbejde med IT-virksomheden Special Minds IT, der er kendt for kvalitet, præcision i arbejdet og for at levere til tiden.

Forløbet

Special Minds IT og Odder Kommune mødtes første gang 6. april 2018 og gennemgik detaljerne for konverteringen. Inden da havde kommunen udtrykt ønske om, at konverteringen skulle foregå i løbet af efteråret 2018. Imidlertid på mødet ville de høre om mulighederne for at rykke projektet frem til maj 2018.

Straks efter mødet gik Special Minds IT i gang med den detaljerede planlægning. Aftalen blev underskrevet den 9. maj, og allerede 6. juni kunne vi melde at opgaven var færdig, og kunden godkendte den 13. juni. Det var med andre ord et hurtigt og effektivt opgaveforløb med et rigtig godt samarbejde.

For at kvalitetssikre og forventningsafstemme med Odder Kommune kørte Special Minds IT først en prøvekonvertering på nogle enkelte borgers data, hvorefter kunden godkendte, at alle data var kommet med over, og at de var placeret de rigtige steder.

I løbet af konverteringsperioden blev der, i samarbejde med kunden, justeret hvad der skulle overføres. En del af disse data måtte desuden også overføres manuelt, da kunden havde data liggende på anden måde end vores kørsler til konvertering af data var bygget til.

”Vi startede med en prøvekonvertering for at forventningsafstemme, og det var rigtig godt. Det gav ro i maven for at vores opgave var i gode hænder, og at vores forventninger kunne indfries. Opgaven blev løst indenfor tidsrammen og til UG.” siger Lars Nors, digitaliseringskoordinator, Odder Kommune.

Er du nysgerrig på andre opgaver vi har løst for eksterne virksomheder, så kan du blandt andet læse om vores samarbejde med Logimatic. Her kan du blandt andet også læse lidt om hvad det er, folk med autismeprofil typisk er særligt gode til.

Falck logo

Vi startede med en prøvekonvertering for at forventningsafstemme, og det var rigtig godt. Det gav ro i maven for at vores opgave var i gode hænder, og at vores forventninger kunne indfries. Opgaven blev løst indenfor tidsrammen og til UG.

Lars Nors, digitaliseringskoordinator, Odder Kommune