Test-nichen er vores styrke

For Pernille Vejby Lauritsen, der kom til Special Minds IT fra en stilling som test manager hos den internationale IT-koncern Capgemini, er det i de højt specialiserede ydelser, at Special Minds IT har deres særlige berettigelse

– Vi må aldrig tro, at vi kan alt inden for test.

Så klart lyder det fra Pernille Vejby Lauritsen, der for godt et år siden kom til Special Minds IT fra en stilling som test manager hos IT-koncernen Capgemini.

– Det siger sig selv, at vi som mindre IT-virksomhed med 19 IT-konsulenter ikke favner hele test-paletten. Men det er heller det, som vi er sat i verden for, siger Pernille Vejby Lauritsen og fortsætter:

– Vi skal hjælpe vores kunder med at afdække deres eksakte testbehov, og så løser vi de områder, hvor vi har en høj ekspertise. De øvrige opgaver, der ligger udenfor vores kompetenceområde, kan vi hjælpe kunden med at finde en anden samarbejdspartner til.

Den unikke profil

Pernille Vejby Lauritsen er projektleder hos Special Minds IT og har en tæt kundekontakt. For hende er det helt afgørende ikke at komme med en komplet testpakke, men hun hjælper med at afdække den enkelte kundes behov og finde ud af, hvordan Special Minds IT kan levere den rette løsning.

– Vi har mange kunder, som ringer og siger, ”Vi har brug for noget test”, og så er det vores opgave at afdække, hvad det ”noget” er, og om det er noget, vi kan løse for dem, siger Pernille Vejby Lauritsen.

Hos Special Minds IT besidder man særlige test-kompetencer inden for en række områder, da IT-konsulenterne i kraft af deres autismeprofil har gode forudsætninger.

– Et kendetegn for flere af vores IT-konsulenter er et udtalt detaljefokus og en ihærdighed, hvor de vedholdende bliver ved med at kigge på data og se afvigelser, siger Pernille Vejby Lauritsen.

 

Pernille Vejby Lauritsen

Special Minds IT er specialiseret i

  • automatisere kunders manuelle test
  • test ved tilføjelse af ny software eller opgradering
  • test ved opsætning af nyt IT-system

Kontakt os

Pernille Vejby Lauritsen
Projektleder

Email: perl@specialminds.dk
Tel: 42 98 82 70

Det de andre ikke vil

Hun oplever, at Special Minds IT ofte har den fordel i markedet, at de brænder for de testopgaver, som for andre IT-huse kan være tunge og omstændelige. Special Minds IT har en kundeportefølje med alt lige fra store private og offentlige virksomheder til Digitaliseringsstyrelsen og mindre SMV’er med mindre testbehov.

– Det vigtige for os er det langsigtede, tillidsfulde samarbejde, siger hun og fremhæver samtidig, at Special Minds IT kan være en vigtig samarbejdspartner for de store IT-virksomheder i landet.

– Vi er underleverandøren, der kan levere det testarbejde, som mange af deres egne IT-konsulenter går død i på grund af de mange gentagelser, hvor arbejdet bliver stereotypt. Her har vi IT-profiler, som er vilde med den slags.

Flere nyheder og presseomtaler  ›