Kvaliteten er til ug

Spektrumshop sendte bud efter Special Minds IT, da en omfattende opdatering af webshoppen skulle løses. Få måneder senere var den løst til perfektion, og nu er en ny opgave på vej

Spektrumshop.dk, som sælger hjælpemidler til mennesker med særlige behov, blev i sin tid startet af Landsforeningen Autisme under navnet ”Autismeforlaget”. Umiddelbart synes virksomheden derfor at have en særlig fordel for at indgå et samarbejde med Special Minds IT, hvor konsulenterne netop har en autismeprofil.

Men dén fordel skyder Peter K. Nielsen, adm. Direktør, Spektrumshop, ned med det samme:

– Da først vi havde overdraget vores IT-opgave til Special Minds IT, hørte vi intet, før de nogle måneder senere vendte tilbage med en færdigløst opgave. Og kvaliteten af det, som de har lavet, har været til ug, siger han og tilføjer:

– Special Minds IT lykkedes med opgaven, fordi de er dygtige og har et godt set-up, og ikke fordi vi har forståelse for mennesker med autisme.

”Da først vi havde overdraget vores IT-opgave til Special Minds IT, hørte vi intet, før de nogle måneder senere vendte tilbage med en færdigløst opgave. Og kvaliteten af det, som de har lavet, har været til ug.”

– Peter K. Nielsen, adm. Direktør, Spektrumshop

Ikke uanede resurser
Af forretningsmæssige hensyn ønsker direktøren ikke at gå for dybt ind i selve IT-opgavens karakter, men som Peter K. Nielsen med jysk underdrivelse udtrykker det, så var der tale om en både omfattende og ensartet opgave, som det havde ”taget år for os andre at få lavet.” 

– Vi er en lille familiedrevet virksomhed, og vi har ikke uanede resurser til så stor en opgave, og derfor var det oplagt at kigge i retning af Special Minds IT, som vi har fulgt gennem mange år, siger han og afslører, at der allerede er en tilsvarende opgave på vej til IT-konsulenterne: 

– Enhver anden, som sidder med den type opgaver, begår fejl, men her får vi et hundrede procent fejlfrit materiale tilbage. 

Pædagogisk mellemled
Fra Spektrumshop lyder der samtidig rosende ord til de projektledere, som agerer mellemled mellem virksomheden og IT-konsulenterne. 

– Som virksomhed er det på ingen måde en forudsætning, at du ved noget om autisme. Den del sørger de projektledere fra Special Minds IT at tage sig af, så der bliver skabt nogle rammer, som IT-konsulenterne kan fungere i, og som er til gavn for virksomheden, siger Peter K. Nielsen og slutter: 

– Alt, hvad du som virksomhed skal gøre, er at kigge på de store rutineopgaver, som du ikke får taget hånd om, men hvor løsningen ligger lige for.

Flere nyheder og presseomtaler  ›