Vi har høj kvalitet på opgaver, som andre vil se som en straf

To af vores IT-konsulenter Nadia Bødker og Kåre Jespersen glæder sig over, at DR med den populære dokumentar ”De skjulte talenter” får promoveret autister i job. – Vi har særlige evner, men vi kræver også særlige rammer, siger Kåre Jespersen

– Jeg er ikke ansat på trods af min diagnose, men på grund af min diagnose.

Nadia Bødker er IT-konsulent hos Special Minds IT, og hun kan i den grad genkende det autismebillede, som tegnes i DR’s populære dokumentar ”De skjulte talenter”, som de seneste uger har kørt på tredje sæson i bedste sendetid.

– For mig er det fantastisk at være på en arbejdsplads, hvor man kan se mit potentiale, og jeg kan få lov til at bruge det, når jeg løser opgaver, siger Nadia Bødker.

Hendes kollega Kåre Jespersen nikker og glæder sig tilsvarende over, at de danske medier får vist, hvad mennesker med autisme kan i job, bl.a. hos medicinalkoncernen Lundbeck.

– Selvfølgelig kan jeg godt være lidt nervøs for Rain Man-billedet, men heldigvis er nuancerne også med i programmet. Vi ser mennesker med geniale evner, men også at vi har svært ved at fungere på et arbejdsmarked, siger Kåre Jespersen.

Nadia Bødker taler om de såkaldte savante evner; ekstraordinære evner til fx at se alle detaljer i et billede eller huske enormt lange talrækker som eksempelvis tallet Pi’s decimaler.

– Man anslår, at mens det er under en promille af den almene befolkning, som har savante evner, så er det op til 10 procent af mennesker med autisme. På tv ser vi de savante, siger Nadia Bødker.

For mig er det fantastisk at være på en arbejdsplads, hvor man kan se mit potentiale, og jeg kan få lov til at bruge det, når jeg løser opgaver.

Nadia Bødker
IT-konsulent hos Speciel Minds IT

Selvfølgelig kan jeg godt være lidt nervøs for Rain Man-billedet, men heldigvis er nuancerne også med i programmet. Vi ser mennesker med geniale evner, men også at vi har svært ved at fungere på et arbejdsmarked.

Kåre Jespersen
IT-konsulent hos Speciel Minds IT

Evnerne i spil

Hos Special Minds IT er Nadia Bødker og Kåre Jespersen ligesom de øvrige IT-konsulenter ansat på grund af deres ekstraordinære evner. Det gør, at de har særlige forudsætninger for at løse opgaver som webtilgængelighed, software- og IT-sikkerhedstest og scanningsopgaver. 

– Vi har en meget høj kvalitet på rutine- og systematikopgaver, som ville kvæle andre. I et år var jeg på en stor scanningsopgave med sortering, hvor min mand sagde ’det ville være en straf for mig.’ Jeg nød det, siger Nadia Bødker.

Kåre Jespersen supplerer:

– Det arbejde, som kræver et stort detaljefokus, høj koncentration og en evne til spotte de mindste afvigelser passer til os. Jeg bliver ikke træt selv om jeg skal sidde med den samme opgave 5-6 timer dagligt et år i træk.

Støtten er afgørende

Men lige så vigtigt det er, at arbejdsgivere har øje for de helt særlige kompetencer, som mange medarbejdere med autismeprofil besidder, lige så afgørende er det, at de forstår de rammer, som der er behov for, påpeger de to IT-konsulenter:

– For mennesker med autisme kræver det støtte udefra at få evnerne koblet til et arbejdsmarked, og derfor skal arbejdsgivere også vide, hvordan de skaber de nødvendige rammer. Vi skal have strukturen givet, og mange af os skal afskærmes fra det, der kan tage unødige kræfter. Det kan for eksempel være at sidde i et åbent kontorlandskab eller spise frokost i en stor fælleskantine, siger Kåre Jespersen.

Derudover så har mennesker med autisme brug for klar tale.

– Vi bruger meget energi på at tolke på information og forstå de sociale spilleregler. Derfor er det vigtigt, at arbejdsgivere er meget tydelige med normer og forventninger, siger hun og fortsætter:

– Og så skal man være hudløst ærlig overfor medarbejdere med autisme. Vi forstår ikke budskaber, der er pakket ind, og hvor der er skjulte hentydninger eller en kritik bliver afleveret som ”her er noget at arbejde med.” Er der kritik, så sig det!

Trofaste og loyale

Men er rammerne på plads og er der klar tale i virksomheden, så kan det være vanskeligt at finde en bedre og mere langtidsholdbar arbejdskraft, fremhæver de begge.

– Kendetegnende for os med autisme er, at vi er meget loyale. Vi søger ikke forandringer, hvis vi trives. Jeg kommer ikke til at kede mig og få brug for en ny type af opgaver, hvis jeg ellers har det godt i mit job.

Flere nyheder og presseomtaler  ›