Special Minds Rekruttering

Vi hjælper dig med at rekruttere din nye medarbejder

Er I en af de mange virksomheder, som har vanskeligt ved at få besat jeres stillinger, og ønsker I at være en rummelig arbejdsplads med plads til diversitet?

Så er Special Minds Rekruttering den rette samarbejdspartner.

Vi hjælper virksomheder med at gøre IT-studerende med autisme eller lignende profil klar til job hos jer gennem et skræddersyet praktikforløb.

Kontakt os

Lisette Vilslev
Salgs- og marketingchef

Email: lisv@specialminds.dk
Tel: 61 70 30 65

Mand ved tavle i undervisningssituation.

Sådan er forløbet

Når en IT-studerende med autisme eller lignende profil henvender sig til os, hjælper vi med at afdække kompetencer og udfordringer. Næste skridt er at finde den rette virksomhed og rette job. Her giver vi sparring til kandidat og virksomhed i forhold til skånehensyn og evt. handicapkompenserende ordninger.

Ved hvert job udvælger vi fire kandidater til jobsamtale.

Baggrund for initiativet

Mange virksomheder oplever udfordringer med at tiltrække IT-medarbejdere. I 2023 meldte IT-branchen, at cirka en tredjedel af alle stillingsopslag endte uden rekruttering af ny medarbejder. Samtidig er der et stigende fokus på ESG og et strategisk arbejde med social ansvarlighed. Rummelighed og diversitet vinder frem.

Hos Special Minds har vi 20 års erfaring med at få mennesker med autismeprofil til at lykkes med job og bringe deres kompetencer i spil på bedste vis.

Med Special Minds Rekruttering hjælper vi virksomhederne med at blive koblet sammen med dygtige IT-studerende, der gennem et målrettet forløb bliver klar til job.