Sådan laver Special Minds IT test og fejlrettelser for TimePlan

  • Løbende manuel test af nyudvikling for A-fejl og B-fejl
  • Løbende manuel test af fejlrettelser for A-fejl og B-fejl
  • Ca. 100 gamle sager i Jira, hvor Special Minds IT’s opgave er at teste på C- fejl og D – fejl:
  1. se om hændelsen kan forstås og testes
  2. se om hændelsen stadig kan reproduceres
  3. se om der evt. er dubletter eller andre på anden vis forbundne hændelser

Resultatet af test-løsningen

For TimePlan er samarbejdet en gevinst:

  • Kurven er knækket, A-fejl er drastisk faldende, B-fejl er også nedadgående
  • Der er frigivet tid internt, og Mads Lange, CTO hos TimePlan Software, har større fokus på egne opgaver
  • Der er skabt mere struktur i testcases.
Timeplan-fejl-kurve_A_og_B_fejl

Ny CTO’s sunde forbehold

Jeg tror, det er meget naturligt, at mange har nogle tanker og forbehold, når de indgår et samarbejde med IT-konsulenter med autismeprofil. Men det var jo ligesom at starte et hvilken som helst nyt samarbejde op. Og da opgaven var præciseret var Special Minds IT-konsulenterne utrolig hurtige til at sætte sig helt ind i systemerne. Jeg oplevede, at de havde en hurtig genkendelighed og var virkelige effektive, siger Mads Lange, CTO hos TimePlan Software A/S.’

Læs mere om indgangen til samarbejdet

Finn Harsfort, tidl. CTO hos TimePlan beslutter at kaste sig dybere ned i udviklingen af selve produktet, og TimePlan får derfor ny CTO i skikkelse af Mads Lange. Som ny CTO, der skal opstarte et samarbejde med test-konsulenter, der alle har en autismeprofil, har Mads Lange nogle naturlige forbehold. Hvor meget vil det kræve af ham, og er der særlige forhold, hvor han skal medvirke og tage stilling? Det er helt reelle sunde forbehold, som viser sig at være et helt gnidningsfrit samarbejde.

Mads Lange oplever hurtigt at test-konsulenterne fra Special Minds IT har unikke kompetencer inden for genkendelighed, og dermed er effektiviteten utrolig høj. Test-konsulenterne fra Special Minds IT ser mønstre, og dermed er de knivskarpe til at se, når mønstre bliver brudt. Tydelige opgaver skaber effektivitet, og når det er et længerevarende samarbejde, stiller det IT-konsulenterne allerbedst. De får opfyldt deres faglige tilfredsstillelse ved at køre opgaverne helt i mål, og hvor de ved, de har leveret 100%.