Special Minds Rekruttering

Vi hjælper dig med det rette job

Hos Special Minds Rekruttering hjælper vi IT-studerende fra universitetet, som har autisme eller lignende profil, med at finde det rette job.

Vi samarbejder med virksomheder, der er på udkig efter nye medarbejdere, og hjælper med at skabe de rette koblinger.

Kontakt os

Lisette Vilslev
Salgs- og marketingchef

Email: lisv@specialminds.dk
Tel: 61 70 30 65

Forløb

Forsamtale

Hvis du beslutter dig for et rekrutteringsforløb, kommer du til en indledende forsamtale med en kompetenceudvikler fra Special Minds Rekruttering.

Her taler vi om:

  • dine faglige kvalifikationer
  • dine tidligere succeser og udfordringer
  • skolegang, studieliv, eksamen, social formåen, hverdagsrytme og -struktur

Jobsamtale og screening

Med udgangspunkt i forsamtalerne udvælger vi kandidater til jobsamtaler  til de konkrete jobs. Dernæst foretager vi en screening, som giver dig et billede af, hvad der skal til, for at du fungerer godt i job.

Screeningen tager fire uger og foregår hos Special Minds:

  • fremmøde tre dage om ugen fra kl. 8-15
  • afklaring af personprofil inden for det sociale, faglige og personlige

Andre jobåbninger

Viser det sig, at du ikke er det rette match i forhold til en af de virksomheder, som vi samarbejder med, har du mulighed for at blive registreret i vores jobbank. Derudover hjælper vi også gerne med vejledning i næste skridt i din jobsøgning.

Ansættelse eller virksomhedspraktik med mål om ansættelse

Nogle kandidater bliver direkte ansat. Andre kommer i et indledende forløb, der bl.a. kan indeholde praktik i virksomheden. Et praktikforløb kan bestå af:

  • 4-8 uger i virksomheden med henblik på efterfølgende ansættelse
  • sparring med kandidat og virksomhed i forhold til skånehensyn og evt. handicapkompenserende ordninger

Baggrund for initiativet

I Special Minds har vi i 20 år arbejdet for et mere rummeligt arbejdsmarked. Vores drivkraft er at få mennesker med autisme til at lykkes i job og dermed bidrage med deres kompetencer på landets arbejdspladser.

Hver eneste dag møder vi virksomheder, der målrettet arbejder at skabe rummelige arbejdspladser med plads til diversitet. Det er virksomheder, som søger efter nye dygtige medarbejdere.

Med Special Minds Rekruttering hjælper vi dygtige IT-studerende i job samtidig med, at vi hjælper virksomheder med at få ansat dygtige medarbejdere.

I 2023 meldte IT-branchen, at cirka en tredjedel af alle deres stillingsopslag endte uden rekruttering af ny medarbejder.