Omtale i pressen

Medierne fortæller løbende om os. Her er et udpluk af vores historier.

”De er hurtige og dygtige”

Asbjørn Fangel Hansen, CEO, Diversa Docs har i 10 år arbejdet specialiseret med PDF-tilgængelighed. Med EU-lovkravet om tilgængelighed fra nu, stiger efterspørgslen på ekspertise, og derfor er samarbejdet med Special Minds IT ideelt.

DR – Danmarks Radio P1 var forbi

‘Så længe, der har været hjemmesider, har der været en grad af forsømmelse, og det er ikke noget nyt, at offentlige hjemmesider skal være webtilgængelige’, fortæller Stein Erik Skotkjerra fra Inklusio. Lyt med her (afspilles 21:21 i programmet):

Aalborg-virksomheder fandt et match til millioner

Lokale Inklusio og Aalborg-afdelingen af Special Minds IT fandt hinanden gennem BusinessAalborg. I dag samarbejder de om en offentlig opgave for flere millioner.

Special Minds IT i TV2 Østjylland

”Special Minds IT og Inklusio er udpeget af Digitaliseringsstyrelsen til at teste om offentlige hjemmesider lever op til kravet om tilgængelighed for alle.”

TV2 Nord dækker vores udbudssejr

Der er ’bad cops’, og der er ’good cops’. TV2 Nord konstaterer med en humoristisk vinkel, at der er en ny sherif i byen – vi glæder os blot til at hjælpe.

KL Magasinet med stor reportage

Hvordan ser det egentlig ud indefra i en virksomhed, hvor it-konsulenterne har autismeprofil og er højt specialiserede? 

Danske Kommuner har lavet en større reportage. Artiklen kræver abonnement men er frit tilgængelig for alle i perioden 05.10.20-18.10.20.  

Midtjyllands Avis om socialøkonomien

Vi har været med til at udvikle en ny leverandørportal for socialøkonomiske virksomheder i samarbejde med Rummelig Imidt.